Додаток MIMO - Галайда, Юлія; Андріюк, Олена Петрівна (My University, 2018)
Додаток для популяризації ідеї навчання програмуванню через мобільні девайси. An application for popularizing the idea of ​​learning programming through mobile devices.
Keywords: мови програмування; programming languages; додаток; application; MIMO; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки