Формування якісних показників соусних заливок для виробництва пресервів - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2021)
На сьогоднішній день актуальним питанням при виробництві пресервів є продовження термінів зберігання з використанням сучасних харчових добавок, що впливають на якість готової продукції, а також розробка інноваційного обладнання і нової технології обробки сировини. Покращує гастрономічні властивості багатьох видів пресервів використання соусів, заливок і гарнірів. Широкий асортимент соусів і заливок дозволяє випускати пресерви з різними смаковими властивостями, здатними задовольнити переваги будь-якого споживача. To date, a topical issue in the production of preserves is extension of shelf life with the use of modern food additives that affect the quality of finished products, as well as the development of innovative equipment and new raw material processing technology. Improves the gastronomic properties of many types of preserves using sauces, fillings and side dishes. Wide range sauces and fillings allows you to produce preserves with different flavors, able to satisfy the preferences of any consumer.
Keywords: томати; соуси; пресерви; заправки; tomatoes; sauces; preserves; condiments; кафедра технології консервування