Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
Розглянуто сучасні проблеми організації обліково-аналітичної, фінансово-інвестиційної, маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості України, що дозволить більш ефективно формувати та реалізовувати стратегії розвитку галузі з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду. Результати досліджень та обговорень можуть бути використані в навчальному процесі та в подальших наукових дослідженнях студентів, аспірантів та науковці різних рівнів та ВНЗ. Modern problems of organization of accounting and analytical, financial, investment, marketing activity of enterprises of food industry of Ukraine, which will allow more effectively to shape and implement the development strategy of the industry taking into account domestic and international experience. Research results and discussion can be used in teaching and in further research of students and scientists of different levels and UNIVERSITIES.
Keywords: фінансово-інвестиційна діяльність; розвиток підприємств; харчова промисловість; маркетингова діяльність; обліково-аналітична діяльність; financial and investment activities; enterprise development; food processing; marketing activities; accounting and analytical activities