Реальна економіка - Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2002)
Книга може бути використана студентами з метою надбання теоретичних знань і практичних навичок з актуальних питань економіки підприємства, а також підприємцями та менеджерами в практичній діяльності як керівництво з організації та ведення бізнесу і здійснення аналітичних оцінок. The book can be requireb by students with for achievements theoretically knowledge and practices on current issues of the economy of the enterprise, as well as entrepreneurs and managers,
Keywords: економіка; підприємство; ефективність; economy; enterprise; efficiency; кафедра економіки і права