Грабовська, Олена ВячеславівнаЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаЛисий, Олександр ВіталійовичПічкур, Віталій Яковлевич2014-06-112014-06-112012Властивості стабілізаційних систем на основі пектину / О. В. Грабовська, О. В. Запотоцька, О. В. Лисий, В. Я. Пічкур // Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С. 16-18https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14953Досліджено структурно-механічні властивості модельних стабілізаційних композицій пектин-крохмаль для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on starch-pectin as stabilizing composition of fruit fillings for co-extrusion products are presented.otherпектинкрохмальструктурагідроколоїдикафедра технології цукру і підготовки водиpectinstarchstructurehydrocolloidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиВластивості стабілізаційних систем на основі пектинуArticle