Камишіна, Альона ІгорівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072019Камишіна, А. Вплив ефірних олій на подовження терміну зберігання жирових продуктів / А. Камишіна, О. Топчій // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів, студентів, 11-12 квітня 2019р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч 1. – С. 351https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39911Метою роботи було вивчення антиокиснювальної стабільності свинячого жиру, соняшникової олії та їх суміші при внесенні антиоксидантних добавок ефірних олій чайного дерева і розмарину з точки зору теорії вільнорадикального окиснення вуглеводнів. The aim of the work was to study the antioxidant stability of pork fat, sunflower oil and their mixture when antioxidant additives of essential oils of tea tree and rosemary are added from the point of view of the theory of free radical oxidation of hydrocarbons.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівантиокиснювальна стабільність свинячого жируантиокиснювальна стабільність соняшникової оліїефірні оліїокиснювальне псування жирівantioxidant stability of lardantioxidant stability of sunflower oilessential oilsoxidative deterioration of fatsВплив ефірних олій на подовження терміну зберігання жирових продуктівThesis