Грицай, Євгеній ВолодимировичТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Грицай, Є. Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива / Є. Грицай, О. Тищенко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45461У тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.Theses consider the use of non-traditional plant raw materials as an alternative to hops in brewing.ukпивопивоварінняхмільнетрадиціна рослинна сировинаbeerbrewinghopnon-traditional plant materialкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пиваThesishttps://orcid.org/0000-0001-9383-1898https://orcid.org/0000-0001-7554-0827