Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива - Грицай, Євгеній Володимирович; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.

Theses consider the use of non-traditional plant raw materials as an alternative to hops in brewing.
Keywords: пиво; пивоваріння; хміль; нетрадиціна рослинна сировина; beer; brewing; hop; non-traditional plant material; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи