Научно-технические основы выбора рациональных режимов сушки и расчета сушильных установок пищевой промышленности - Буляндра, Олексій Федорович (My University, 1978)
Наведено результати комплексного дослідження вибору раціональних режимів сушіння та розрахунку сушильних установок. The results of a comprehensive study of the rational choice of modes of drying kilns and calculation.
Keywords: сушка; сушильні установки; тепломассоперенос; drying; dryers; heat and mass transfer; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки