Веберова, Анна Олександрівна2024-03-272024-03-272023Веберова, А. О. Проект цеху переробки винограду для отримання рожевих столових сухих вин із застосуванням допоміжних матеріалів для обробки сусла потужністю 600 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Веберова Анна Олександрівна ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2023. – 57 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42305ukвиноград Піно НуарСанджовезеБлауер ПортугізерLalvin EC-1118TANIGALErbiGelвино рожеве столове сухекафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для отримання рожевих столових сухих вин із застосуванням допоміжних матеріалів для обробки сусла потужністю 600 т винограду за сезонOther