Сучасний стан та перспективи євроінтеграційного розвитку економіки України - Закревська, Людмила Миколаївна; Шевченко, Олександра Нестерівна (My University, 2015)
У роботі досліджнено основні напрями зовнішньої політики України. Визначено основні негативні фактори, які перешкоджають ефективній інтеграції України у світогосподарські процеси. The paper defines the main directions of foreign policy of Ukraine. The main negative factors that hinder the effective integration of Ukraine into global economic processes.
Keywords: кафедра економіки і права; розвиток; development; інтеграція; integration; світогосподарські процеси; world economic processes