Змішувач (Патент на винахід № 55792) - Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Гойко, Ірина Юріївна; Решетняк, Сергей Олександрович (My University, 2003)
Винахід відноситься до хімічної, харчової, мікробіологічної та ін. промисловостей і може застосовуватися для рівномірного перемішування електролітів на будь-якому рівні в межах від декількох мікрон до декількох сантиметрів.
Keywords: магнітне поле; магнитное поле; magnetic field; магнітогідродинамічне перемішування; феромагнітні елементи; магнитогидродинамическое перемешивание; ферромагнитные елементы; magnetohydrodynamic stirring; ferromagnetic granules; кафедра технології оздоровчих продуктів