Оптимізаційні технології EXCEL для розв’язку економічних задач - Медведєв, Микола Георгійович; Майтов, О. С. (My University, 2002)
Досліджуються оптимізаційні технології для моделювання та розв’язку проблем пов’язаних з управлінням економічних систем.

We investigate optimization technology for modeling and solving problems related to the management of economic systems.
Keywords: оптимізаційні технології; економічні системи; моделювання; optimization technology; economic systems; modeling; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.