Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла - Гребінь, Анна Василівна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження впливу відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла. The purpose of the work is to investigate the effect of beef broths on the technology and quality of beer wort.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; горох; гідромодуль; екстрактивні речовини; pea; hydromodule; extractive substances