Гребінь, Анна ВасилівнаРуденко, Олександр ЮрійовичРоздобудько, Борис ВалерійовичХіврич, Борис Іванович2018-07-032018-07-032018Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько, О. Ю. Руденко, А. В. Гребінь // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 267.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27809Метою роботи є дослідження впливу відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла. The purpose of the work is to investigate the effect of beef broths on the technology and quality of beer wort.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствагорохгідромодульекстрактивні речовиниpeahydromoduleextractive substancesВплив відварів з гороху на технологію і якість пивного суслаThesis