Дмитренко, Ростислав Володимирович2022-08-232022-08-232022Дмитренко, Р. В. Розроблення рецептур і удосконалення технологій інноваційних харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Розділ: Розроблення рецептур та виробництво нерафінованих купажованих олій з Омега-3 жирними кислотами : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ростислав Володимирович Дмитренко ; наук. керівник Валерій Іванович Бабенко. – Київ, 2022. – 105 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37860otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводна гідратаціявиморожуваннягідратована високоолеїнова соняшникова оліянерафінована лляна оліякупажована салатна оліяфосфоліпідна емульсіяфосфатидний концентратомега-3 жирні кислотиРозроблення рецептур і удосконалення технологій інноваційних харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Розділ: Розроблення рецептур та виробництво нерафінованих купажованих олій з Омега-3 жирними кислотами