Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання - Лазаренко, Михайло Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ромашко, Олена Василівна (My University, 2001)
Вивчено молекулярний механізм набухання, встановлено оптимальні кількості, розчинника, отримано кінетичні криві набухання.

Studied molecular mechanism of swelling, the optimum quantity of the solvent, the kinetic curves of swelling.
Keywords: продукти екструзії; крохмаль; клейстер; концентрація; набухання; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра фізики та професійної безпеки; products of extrusion; starch; paste; concentration; swelling