Лазаренко, Михайло ВасильовичКовбаса, Володимир МиколайовичКобилінська, Олена ВалеріївнаРомашко, Олена Василівна2012-06-282012-06-282001Лазаренко, М. В. Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання / М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса, О. В. Кобилінська, О. В. Ромашко // Структурна релаксація у твердих тілах : Міжнародна науково-практична конференція. - 2003. – С. 220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1949Вивчено молекулярний механізм набухання, встановлено оптимальні кількості, розчинника, отримано кінетичні криві набухання.Studied molecular mechanism of swelling, the optimum quantity of the solvent, the kinetic curves of swelling.uk-UKпродукти екструзіїкрохмальклейстерконцентраціянабуханнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра фізикиproducts of extrusionstarchpasteconcentrationswellingВизначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набухання