The technology of pancakes with balanced amino acid composition - Deinychenko, Liudmyla; Peresychnyy, Mikhaylo (My University, 2014)
У статті систематизовано і наведено загальні відомості щодо харчування людей із білковою недостатністю. Обґрунтовано і розроблено технологію млинчиків функціонального призначення, наведено основні показники їх якості. The article systematized and provides general information about nutrition for people with protein deficiency. Proved and developed technology of pancakes with functional purpose and the main indicators of their quality are presented.
Keywords: білок; функціональне харчування; Рапамід; амінокислоти; amino acids; Rapamid; functional nutrition; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції