Deinychenko, LiudmylaPeresychnyy, Mikhaylo2017-10-052017-10-052014Deinychenko, L. The technology of pancakes with balanced amino acid composition / L. Deinychenko, M. Peresychnyi // Actual problems and modern technologies of food products : International scientific-practical conference materials, 12-13 June 2014. — Kutaisi. — P. 217-220.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25935У статті систематизовано і наведено загальні відомості щодо харчування людей із білковою недостатністю. Обґрунтовано і розроблено технологію млинчиків функціонального призначення, наведено основні показники їх якості. The article systematized and provides general information about nutrition for people with protein deficiency. Proved and developed technology of pancakes with functional purpose and the main indicators of their quality are presented.харчування людей з білковою недостатністюмлинчики функціонального призначеннядієтична добавка «Рапамід»амінокислотний складпитание людей с белковой недостаточностьюблинчики функционального назначениядиетическая добавка «Рапамид»аминокислотный составhuman nutrition with protein malnutritionpancakes functional purposedietary supplement "Rapamid"amino acid compositionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїThe technology of pancakes with balanced amino acid compositionArticle