Вархол, Вероніка ОлегівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-11-012023-11-012023Вархол, В. Дослідження впливу фізико-хімічних показників на якість та структуру борошняних кондитерських виробів / В. Вархол, Н. Стукальська // «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : Міжнародні науково-практичні конференції, 20-21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 105-106https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41368otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїборошняні кондитерські виробиторт медовикальтернативні інгредієнтиflour confectioneryhoney cakealternative ingredientsДослідження впливу фізико-хімічних показників на якість та структуру борошняних кондитерських виробівThesis