Жданюк, Ю. С.2013-10-042013-10-042013Жданюк, Ю. С. Розроблення системи якості та безпечності при виробництві фруктових соків, збагачених лактатом кальцію / Ю. С. Жданюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013. – С. 82–83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10103Запропоновано комплекс заходів щодо моніторингу ефективності роботи системи НАССР при виробництві фруктових соків збагачених лактатом кальцію. Значна увага приділена ідентифікації небезпечних чинників і їх вплив на якість кінцевого продукту. A set of measures to monitor the effectiveness of the HACCP system in the production of fruit juices fortified with calcium lactate. Considerable attention is paid to the identification of dangerous factors and their impact on the quality of the final product.otherбезпечністьфруктові сокилактат кальціюякістьsafetyfruit juicecalcium lactatequalityкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення системи якості та безпечності при виробництві фруктових соків, збагачених лактатом кальціюOther