Гередчук, Аліна МихайлівнаЗадорожній, В'ячеслав ВікторовичПасічний, Василь Миколайович2014-06-112014-06-112014Гередчук, Аліна. Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою / Аліна Гередчук, В'ячеслав Задорожній, Василь Пасічний // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 66-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14941Оптимальне співвідношення рецептурних компонентів дослідних зразків з гарбузовою пастою дозволило покращити споживчі та тех. характеристики кулінарних м'ясомістких напівфабрикатів, що підтверджує перспективність подальших досліджень. The optimal ratio of prescription components prototypes with pumpkin paste it possible to improve the consumer and those. characteristics culinary m'yasomistkyh semi-proving promising for further research.uk-UKнапівфабрикатигарбузова пастаsemispumpkin pastaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастоюOther