Дослідження технології м'ясомістких напівфабрикатів з гарбузовою пастою - Гередчук, Аліна Михайлівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2014)
Оптимальне співвідношення рецептурних компонентів дослідних зразків з гарбузовою пастою дозволило покращити споживчі та тех. характеристики кулінарних м'ясомістких напівфабрикатів, що підтверджує перспективність подальших досліджень. The optimal ratio of prescription components prototypes with pumpkin paste it possible to improve the consumer and those. characteristics culinary m'yasomistkyh semi-proving promising for further research.
Keywords: напівфабрикати; гарбузова паста; semis; pumpkin pasta; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів