Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаКовбаса, Володимир МиколайовичТерлецька, Віта АльбертівнаЗінченко, Інна МиколаївнаБоднар, А. В.2012-03-202012-03-202009Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином / Є. Є. Костенко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ, 2010. - № 29. - С. 6-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/470Досліджено комплексоутворення плюмбуму з лейцином. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.There wax researched a complex formation of lead with leucine. There was determined composition and stability of such complex formation.uk-UKкомплексоутворенняcomplex formationамінокислотаплюмбумпротекторні властивостіprotector propertiesamino acidleadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра харчової хіміїДослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином