Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з лейцином - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Боднар, А. В. (My University, 2009)
Досліджено комплексоутворення плюмбуму з лейцином. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.

There wax researched a complex formation of lead with leucine. There was determined composition and stability of such complex formation.
Keywords: комплексоутворення; complex formation; амінокислота; плюмбум; протекторні властивості; protector properties; amino acid; lead; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра харчової хімії