Мохно, Катерина АндріївнаЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2018-03-122018-03-122007Мохно, К. А. Дослідження використання квасолі та люпину для корпусу коекструзійних продуктів/ К. А. Мохно, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 73-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26736В роботі обґрунтована можливість використання і встановлене оптимальне дозування квасолі та люпину для підвищення харчової та біологічної цінності. In the work, the possibility of using and establishing the optimal measuring of beans and lupine for increasing food and biological value.uk-UKекструзіяамінокислотний складквасолялюпинкоекструзіякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівextrusionamino acid compositionbeanslupineco-extrusionДослідження використання квасолі та люпину для корпусу коекструзійних продуктівThesis