Дослідження використання квасолі та люпину для корпусу коекструзійних продуктів - Мохно, Катерина Андріївна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2007)
В роботі обґрунтована можливість використання і встановлене оптимальне дозування квасолі та люпину для підвищення харчової та біологічної цінності. In the work, the possibility of using and establishing the optimal measuring of beans and lupine for increasing food and biological value.
Keywords: екструзія; амінокислотний склад; квасоля; люпин; коекструзія; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; extrusion; amino acid composition; beans; lupine; co-extrusion