Формування концепції державного регулювання сільського зеленого туризму в Україні - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2011)
У статті розглянуто напрямки реалізації туристичної політики у сфері сільського зеленого туризму, першим етапом якої має стати формування концепції його державного регулювання. In the article directions of realization of a tourism policy in sphere of the rural green tourism are considered; the formation of the concept of its state regulation should become first stage.
Keywords: концепція державного регулювання; сільський зелений туризм; кафедра туристичного та готельного бізнесу; the concept of state regulation; rural green tourism