Блохіна, Ганна Сергіївна2024-10-142024-10-142024Блохіна, Г. С. Спрощений підхід до впровадження системи HAACP для HoReCa / Г. С. Блохіна // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024р. – С. 89–91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44980Представлені основні вимоги до дотримання правил харчової безпеки для закладів HoReCa для участі у конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» - 2024р у збірнику матеріалів конференції. Розглянуто особливості застосування вимог системи ХАССП на всіх підприємствах харчової галузі, а також проведення внутрішнього аудиту на підприємствах та опис необхідних дій при впровадженні цієї системиThe basic requirements for compliance with food safety rules for HoReCa for participate in the conference "Industry and craft for HoReCa in tourism: experience, problems, innovations" - 2024 are presented in the collection of conference materials. The features of the application of the requirements of the HACCP system at all enterprises of the food industry, as well as the conduct of internal audits at enterprises and the description of the necessary actions during the implementation of this system, are consideredukсистема ХАССПосновні вимогибезпечність продукціїHAACP systembasic requirementsproduct safetyСпрощений підхід до впровадження системи HAACP для HoReCaThesis