Інвестиційна складова в забезпеченні змін та еволюційного розвитку підприємства - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2022)
Розглядається інвестиційна складова в забезпеченні змін та еволюційного розвитку підприємства.
Keywords: інвестиції; забезпечення змін; еволюційний розвиток підприємства; evolutionary development of the enterprise; providing changes; investment; кафедра економіки праці та менеджменту