Побудова бази знань з використанням онтологій для функціонування експертної системи на основі прецедентного підходу - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2013)
Розглядається побудова бази знань з використанням онтологій для функціонування експертної системи на основі прецедентного підходу. Building the knowledge base using ontologies for the functioning of the expert system on the basis of the precedent approach is considered.
Keywords: експертна система; онтологія; expert system; ontology; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка