Сучасні моделі прийняття управлінських рішень - Івченко, Любов Олександрівна; Карданець, Є. (My University, 2018)
Проаналізовані моделі прийняття управлінських рішень. Models of making management decisions are analyzed.
Keywords: управлінські рішення; модель; management decisions; model; кафедра туристичного та готельного бізнесу