Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГоловачко, Валерій Михайлович2021-12-132021-12-132021Гащук, О. І. Моделювання рецептури м’ясного паштету для спеціального харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, В. М. Головачко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36817Комбінування сировини рослинного і тваринного походження у виробництві м'ясних продуктів дозволяє не тільки збагатити їх функціональними інгредієнтами, підвищити засвоюваність, а й отримати продукти, що відповідають фізіологічним нормам харчування. Моделюючи рецептуру основною сировиною м'ясного паштету було обрано м'ясо птиці і качина печінка, гарбузовий сік та дієтична добавка на основі клітковини ядер волоського горіха. Combining raw materials of plant and animal origin in the production of meat products allows not only to enrich them with functional ingredients, increase digestibility, but also to obtain products that meet physiological standards of nutrition. Modeling the recipe, the main raw materials of meat pate were poultry and duck liver, pumpkin juice and a dietary supplement based on the fiber of walnut kernels.м’ясо птицікачина печінкам’ясні паштетиpoultry meatduck livermeat pateкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМоделювання рецептури м’ясного паштету для спеціального харчуванняThesis