Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста - Кравченко, Олександр Іванович; Марченко, А. В. (My University, 2012)
Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.
Keywords: шнек; screw; інтенсифікація процесу; гідродинамічні процеси; интенсификация процесса; гидродинамические процессы; intensification of the processes; hydrodynamic processes; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв