Кравченко, Олександр ІвановичМарченко, А. В.2013-05-132013-05-132012Кравченко, О. І. Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста / О. І. Кравченко, А. В. Марченко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 2—3 квітня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - Ч. ІІ. - С. 14-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7758Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.uk-UKшнекscrewінтенсифікація процесугідродинамічні процесиинтенсификация процессагидродинамические процессыintensification of the processeshydrodynamic processesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗастосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тістаThesis