Дослідження процесів переміщення рулонних таропакувальних матеріалів виконавчими механізмами пакувального обладнання - Масло, Микола Андрійович (My University, 2013)
Проведено аналіз процесів переміщення рулонних таропакувальних матеріалів виконавчими механізмами пакувальних машин. Представлені результати теоретичних досліджень взаємодії робочих органів з полотном таропакувального матеріалу.
Keywords: пакувальний матеріал; упаковочный материал; packing material; пакувальна машина; упаковочная машина; packaging machine; операції пакування; операции упаковывания; the packing operation; параметри операцій; параметры операций; operation parameters; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки