Збагачений сирковий виріб (Патент на винахід №110438) - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина Миколаївна (My University, 2015)
Винахід стосується збагаченого сиркового виробу, що містить кисломолочну основу, молочну сироватку, сіль та прянощі, причому сирковий виріб додатково містить крупу рисову чорного або червоного сортів, а як прянощі духмяний перець, імбир, корицю.
Keywords: сирковий виріб; прянощі; творожный продукт; пряности; cheese product; spice; кафедра технології молока і молочних продуктів