Виховання студентів у процесі вивчення іноземної мови - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2013)
Іноземна мова як навчальний предмет може мати великий виховний вплив, як в процесі навчання, так і у позааудиторній роботі. Студенти знайомляться з традиціями, історією, літературою і багатьма іншими сторонами життя народу, що говорить мовою, що вивчається. Foreign language influences greatly student’s learning and education. Students get acquainted with traditions, history, literature and many other aspects of English-speaking countries and their peoples.
Keywords: ET 2020; міжнародна мобільність; європейський міжнародний простір; ЄС; international mobility; international scope; EU; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації