Молочні продукти у складі індивідуальних пайків для військовослужбовців - Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2015)
Якість харчування військовослужбовців у зоні АТО потребує особливої уваги. Індивідуальний раціон харчування військовослужбовців поза межами військової частини (сухий пайок) розраховується на споживання однією людиною впродовж доби або на одне приймання їжі. Тому метою цієї роботи є аналіз складу харчових пайків для військовослужбовців України. The quality of food in the area of military ATO requires special attention. Individual diet soldiers outside a military unit (packed lunch) is calculated on consumption by one person for a day or one meal. The purpose of this paper is to analyze the composition of food rations for the military Ukraine.
Keywords: військовослужбовці; раціон харчування; молочні продукти; military; diet; dairy products; кафедра технології молока і молочних продуктів