Рецептурний склад фонданів спеціального призначення - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Досліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.
Keywords: гарячі солодкі страви; фондан; целіакія; рецептурний склад; якість; hot sweet dishes; fondant; celiac disease; recipe composition; quality; кафедра готельно-ресторанної справи