Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаТернавська, Ірина МиколаївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна Іванівна2018-04-052018-04-052017Рецептурний склад фонданів спеціального призначення / О. О. Блощинська, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко, О. В. Нєміріч, І.М. Тернавська // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. –С. 116–117.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26882Досліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.uk-UKгарячі солодкі стравифонданцеліакіярецептурний складякістьhot sweet dishesfondantceliac diseaserecipe compositionqualityкафедра готельно-ресторанної справиРецептурний склад фонданів спеціального призначенняThesis