Пельмені з молочною сироваткою (Патент на корисну модель № 130714) - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Смага, Анастасія Сергіївна; Слободянік, Анна Володимирівна (My University, 2018)
Пельмені містять свинину напівжирну, борошно пшеничне, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений, воду питну. Згідно з корисною моделлю додатково містять м'ясо куряче, сироватку молочну нативну, сироватку молочну суху. Dumplings contain pork bold, wheat flour, fresh onions, table salt, ground black pepper, drinking water. According to the utility model additionally contain chicken meat, native milk whey, whey milk powder.
Keywords: milk powder; пельмені; сироватка молочна суха; dumplings; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів