Вінярська, Владислава Валеріївна2021-10-072021-10-072021Вінярська, В. В. Проєкт виробництва йогурту для дитячого харчування на основі козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислава Валеріївна Вінярська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35858otherйогурткозяче молокойодказеїнсироп кореня солодкифункціональні інгредієнтиоздоровчі продуктикафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва йогурту для дитячого харчування на основі козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодкиOther