Мигович, ВасильСензюк, СергійБурдейний, Олег РомановичКостюк, Володимир Степанович2014-09-042014-09-042014Використання комбінованих пакувальних матеріалів у технологічних лініях виробництва харчової продукції / Василь Мигович, Сергій Сензюк, Олег Бурдейний, Володимир Костюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 174-175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16619Багатошарові плівки та комбіновані матеріали для пакування харчових продуктів з'явилися з 60-х років минулого століття, але і сьогодні темпи їх промислового використання у виробництві і впровадження нових видів постійно ростуть (стабільно близько 5% у рік). Це пояснюється високими споживчими якостями, привабливим зовнішнім виглядом, відмінними фізико-хімічними показниками, широким вибором компонентів і добавок, що надають матеріалу практично любі необхідні властивості. Multilayer films and composite materials for food packaging were 60 years of the last century, but today the pace of their industrial use in the production and introduction of new species continually growing (stable around 5% per year). This is due to high consumer qualities, attractive appearance, excellent physical and chemical parameters, a wide choice of components and additives that provide the material needed virtually odor properties.uk-UKхарчова продукціябагатошарові плівкикомбіновані пакувальні матеріалиfood productsmultilayer filmscomposite packaging materialsкафедра мехатроніки та пакувальної технікиВикористання комбінованих пакувальних матеріалів у технологічних лініях виробництва харчової продукціїOther