Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаКоролюк, Тамара Андріївна2016-04-262016-04-262015Бажай-Жежерун, С. А. Підвищення якості продуктів перероблення зернових культур / С. А. Бажай-Жежерун, Т. А. Королюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 109-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22969uk-UKгідротермічне обробленнязернові культуриякістьgrain cropsqualityhydrothermal treatmentкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівПідвищення якості продуктів перероблення зернових культурOther