Махинько, Валерій МиколайовичМоцний, Антон Броніславович2019-11-202019-11-202019Махинько, В. Інноваційний продукт – високобілкові сухарні брикети для харчуванні туристів / Валерій Махинько, Антон Моцний // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 67–69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30306Туризм – специфічна форма фізичної активності. І потребує спеціального харчування. Особливим видом туристичних раціонів є кишенькове харчування. Запропоновано з цією метою використовувати спеціально розроблений високобілковий сухарний брикет. Підібрано рецептури і параметри виготовлення таких виробів, що містять 17,5 % білка. Tourism is a specific form of physical activity. And it requires special nutrition. A special type of tourist rations is pocket food. It is proposed for this purpose to use a specially designed high-protein cracker. The formulations and manufacturing parameters of such products containing 17.5% protein are selected.uk-UKтуризмспортхарчуваннябілоксухарний брикетрецептуратехнологіяtourismsportnutritionproteincrumb briquetterecipetechnologyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнноваційний продукт – високобілкові сухарні брикети для харчуванні туристівThesis