Інтерактивні технології в готельному бізнесі - Скопіч, Олексій Іванович; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2020)
В статті досліджується ринок інтерактивних технології представлених на ринку готельних послух провідних країн. Надано рекомендації вровадження інтерактивних технологій в готельне господарство України.

The article examines the market of interactive technologies presented on the hotel market of the leading countries. Recommendations for the introduction of interactive technologies in the hotel industry of Ukraine are provided.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; цифровий маркетинг; digital marketing