Тимчишин, Соломія Михайлівна2023-04-172023-04-172023Тимчишин, С. М. Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із застосуванням концентрованих ферментних препаратів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Соломія Михайлівна Тимчишин ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 66 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40186otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакукурудзадезінтегратортермоферментативна низькотемпературна обробкатермостабільна α-амілазаглюкоамілазанапівбезперервний спосіб зброджуваннятермо- та осмофільна раса дріжджівдозріла бражкаПроект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із застосуванням концентрованих ферментних препаратівOther