Півтора, Ірина ІгорівнаШульга, Оксана Сергіївна2014-07-102014-07-102014Півтора, І. У пошуках справжнього масла / І. Півтора, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 125-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16039Вершкових масел на сьогодні виготовляється велика кількість різновидів. Але справжніх і якісних дуже мало. Це пов'язано з бажанням виробників одержати великі прибутки. Тому вони йдуть на різні порушення, які перебувають на межі законності. Усе це пов'язане з додаванням у вершкове масло дешевих рослинних жирів, після чого таке масло стає спредом. Creamy oils currently produced many varieties. But the real quality and very small. This is due to the desire of producers to obtain large profits. So they go for various violations that are on the verge of legality. All this is due to the addition of butter cheap vegetable oils, then oil is getting spread.uk-UKякість продукціїрослинні жиривершкове маслоvegetable oilsbutterproduct qualityкафедра експертизи харчових продуктівУ пошуках справжнього маслаOther