Значення гуманітарних дисциплін у навчальному процесі менеджерів-економістів - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2018)
У роботі досліджено значення гуманітарних дисциплін у навчальному процесі менеджерів-економістів. Установлено, що культура створюється усіма сторонами суспільного життя. При цьому освіта і виховання слугують підґрунтям, яке формує тенденції культури суспільства, його основні якісні характеристики, рівень цивілізації.
Keywords: освіта; наука; гуманітарні дисципліни; навчальний процес; менеджер-економіст; кафедра гуманітарних дисциплін; образование; гуманитарные дисциплины; учебный процесс; менеджер-экономист; education; science; humanitarian disciplines; educational process; manager-economist