Пасічний, Василь МиколайовичЧернюшок, Ольга АнатоліївнаПолоз, Денис СергійовичГармаш, Анна Вікторівна2024-10-152024-10-152024Підготовка сировини для виготовлення паштетів / В. М. Пасічний, О. А. Чернюшок, Д. С. Полоз, А. В. Гармаш // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : V Міжнародна науково-практична конференція, 18 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 46https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45006Паштети є популярним харчовим продуктом завдяки своїй ніжній текстурі та багатому смаку. Основною складовою їх якості є правильно підготовлена м’ясна сировина, від якої залежить смак, аромат, структура і харчова цінність готового продукту. Технологічний процес підготовки сировини включає кілька важливих етапів, кожен із яких потребує ретельного виконання для досягнення високої якості паштету.Pates are a popular food product due to their delicate texture and rich taste The main component of their quality is properly prepared meat raw materials, which depends on the taste, aroma, structure and nutritional value of the finished product. The technological process of preparing raw materials includes several important stages, each of which requires careful execution to achieve high quality pate.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпаштетсировинасвининаяловичинасмакароматякістьpasterawporkbeeftastearomaqualityПідготовка сировини для виготовлення паштетівThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-7384-3170