Огляд ринку горілчаних виробів - Кузьмін, Олег Володимирович; Малигіна, Валентина Дмитрівна (My University, 2010)
Розглянуто стан проблеми і перспективи розвитку горілчаного виробництва в Україні з точки зору системного підходу й узагальнення практики його функціонування. The state of the problem of the prospects for the development of vodka production in Ukraine from the point of view of a systematic approach and generalization of the practice of its functioning.
Keywords: ринок; лікеро-горілчані вироби; горілка; market; alcoholic beverages; vodka; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції