Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій ВолодимировичПшенічна, Ганна Андріївна2023-04-112023-04-112022Дущак, О. В. Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировини / О. В. Дущак, В. В. Шутюк, Г. А. Пшенічна // Молодіжна наука заради миру та розвитку : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 9-11 листопада 2022 року, м. Чернівці. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 623–625https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40049Перспективним напрямом удосконалення технологій натуральних харчових барвників є пошук можливостей використання при їх виробництві рослинної сировини з високими темпами дозрівання, причому, такі барвники в більшості випадків будуть преміксами, що володіють харчовою цінністю і заданими функціональними властивостями.харчові барвникихлорофілекстрактирослинна сировинахарчові продуктикафедра технології консервуванняАналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировиниThesis