Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировини - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Пшенічна, Ганна Андріївна (My University, 2022)
Перспективним напрямом удосконалення технологій натуральних харчових барвників є пошук можливостей використання при їх виробництві рослинної сировини з високими темпами дозрівання, причому, такі барвники в більшості випадків будуть преміксами, що володіють харчовою цінністю і заданими функціональними властивостями.
Keywords: харчові барвники; хлорофіл; екстракти; рослинна сировина; харчові продукти; кафедра технології консервування