Шляхи підвищення продуктивності обгортальних автоматів - Гончаренко, Борис Миколайович; Луцик, Володимир Йосипович (My University, 1995)
Проведений аналіз залежності теоретичної продуктивності обгортальних автоматів з однопотоковим стрічковим живильником від умов їхньої роботи включно з часом роботи автоблокування подання виробів та обгортальних матеріалів і намічені шляхи її істотного підвищення. Комплексне використання всіх цих шляхів може привести до значення продуктивності 1385 виробів за 1 хв або 1925 % від вихідної, що при коефіцієнті використання 0,7 становить фізично близько 1000 шт/хв.
Keywords: продуктивність; пакувальний автомат; стрічковий живильник; автоблокування; подавання виробу; крок подання; цикл; performance; packaging machine; belt feeder; self-locking; feeder of products; feed step; cycle; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка