Удосконалення технології йогурту грецького - Пилипенко, Ірина Віталіївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2022)
Ураховуючи особливості технології, виробництво йогурту грецького є досить непродуктивним та потребує високовартісного обладнання. Для того, щоб у повній мірі задовольнити ринкові потреби у йогурті грецькому, необхідно удосконалити технологію його виробництва шляхом відновлення молока із заданим підвищеним вмістом сухих речовин.
Keywords: йогурт грецький; β-галактозидаза; фізико-хімічні показники; Greek yogurt; β-galactosidase; physico-chemical parameters; кафедра технології молока і молочних продуктів