Пилипенко, Ірина ВіталіївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2022-06-062022-06-062022Пилипенко, І. Удосконалення технології йогурту грецького / І. Пилипенко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 252https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37588Ураховуючи особливості технології, виробництво йогурту грецького є досить непродуктивним та потребує високовартісного обладнання. Для того, щоб у повній мірі задовольнити ринкові потреби у йогурті грецькому, необхідно удосконалити технологію його виробництва шляхом відновлення молока із заданим підвищеним вмістом сухих речовин.otherйогурт грецькийβ-галактозидазафізико-хімічні показникиGreek yogurtβ-galactosidasephysico-chemical parametersкафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології йогурту грецькогоThesis