Peshuk, LudmilaGalenko, OlegKorshnivska, О.2014-04-082014-04-082014Peshuk, L. V. Gerodietіс meat products technoljgy enriched with calcium / L. V. Peshuk, O. O. Galenko, О. І. Korshnivska // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014. – С. 29–30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13764This paper presented a method of enrichment of boiled sausages calcium and calcium-additive role in the development Gerontologic diet of meat products.otherтехнологіягеродієтичний продуктм’ясотехнологиягеродиетичний продуктмясоtechnologygerodietic productsmeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівGerodietіс meat products technoljgy enriched with calcium