Кльоц, Віталій2014-09-162014-09-162014Кльоц, В. Дослідження системи управління пивоварним виробництвом методами когнітивного аналізу / В. Кльоц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 445-446.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16822Дослідження об'єктів управління пивоварного виробництва з позиції когнітивного аналізу дозволить встановити особливості проявів поведінки технологічних процесів виробництва пива, що забезпечує розробку ефективних алгоритмів управління. Research facilities management brewing industry from the standpoint of cognitive analysis will determine features of the behavior of processes Brewing, ensuring development of effective control algorithms.uk-UKпивоварне виробництвокогнітивний аналізсистеми управлінняbrewing industrycognitive analysismanagement systemДослідження системи управління пивоварним виробництвом методами когнітивного аналізуOther