Виробництво органічної продукції як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств АПК України - Ємцев, Віктор Іванович (My University, 2012)
Досліджено сучасний стан, переваги та тенденції розвитку органічного сільського господарства та виробництва органічних продуктів в країнах світу та Україні. Проаналізовано статистичні дані, що свідчать про загальну зацікавленість і зростаючий попит населення в органічній продукції. Визначені проблеми розвитку виробництва органічной продукції в Україні та запропановані шляхи їх подолання. The current state, advantages and tendencies of organic agriculture and manufacture of organic products in the world and in Ukraine are considered in the article. The statistical data are analyzed and the results demonstrate the growing demand and general interest of people to organic products. The problems connected to the manufacture of organic products in Ukraine are defined and the ways to improve the situation are suggested.
Keywords: органічна продукція; підприємство; попит; АПК; якість та безпечність; organic products; enterprise; demand; agriculture; quality and safety; кафедра економіки праці та менеджменту